Gratistidningar

En portal som vänder till Sveriges alla gratistidningar samt deras läsare och annonsörer. Portalen är skapad för att samtliga gratistidningar ska kunna visa att de existerar på en samlad plats.

På Gratistidningar kan du få information om vilka gratistidningar som finns på respektive ort. Vår ambition är att vi inom en snar framtid ska ha samtliga digitalt så att du som läsare och annonsör kan ta del av dem direkt i din dator.

Det är gratis att gå in och ta del av den information som står om respektive gratistidning samt att läsa dem på vår portal.

För att besöka portalen gå in på  www.gratistidningar.se

Vi vill att alla snabbt och enkelt ska hitta de gratistidningar de söker oavsett om de är läsare eller annonsörer. Oavsett om du har en liten eller stor tidning är det viktigt att du syns.

Det finns alldeles för många idag som har ett intresse för tidningar på olika orter och som de inte hittar digitalt då de inte vet vad de ska söka efter. I Gratistidningar kommer din tidning alltid till sin rätt och syns på det sätt du vill att läsarna ska se den. Oavsett om du väljer att lägga ut hela tidningen eller enbart medverka med en länk är det viktigt att din tidning syns så att du kan knyta nya kontakter.

Registrera din tidning
Våra olika nivåer på registrering av gratistidningar är utformade efter de behov vi märkt att marknaden efterfrågat och därför uppfyller vi troligtvis även dina behov. Välj den typ av registrering som passar dig och din tidnings behov bäst.

Våra olika medlemskap är: Bas, Medel och Max. Aktuella priser samt vad som ingår i respektive kategori hittar du på gratistidningar.se