Advisory board

Anneli Hult (född 1965)

Anneli har en gedigen erfarenhet av att vara entreprenör och har drivit ett flertal företag genom åren, alla med en positiv utveckling. Hon brinner för affärsutveckling och entreprenörskap. Anneli har även varit mentor till andra företagsledare.

Redan 1994 när Internet började ta fart var hon intresserad av denna typ av informationsteknik och har varit med och skapat plattformar för olika företag. Anneli är grundare DWM.År 2006 bestämde hon sig för att starta utvecklingen av det som idag är DWM.

Nazeem Seyed-Mohamed (född 1953)

Nazeem är docent vid den företagsekonomiska institutionen på Uppsala universitet. Han har lett Motorolas MBA-utbildning i Kina och fått en utmärkelse från Kreml för sina insatser inom utveckling av metoder för världsekonomin och företagsutveckling.

Idag forskar Nazeem inom internationellt företagande och har fått artiklar publicerade i flera internationella publikationer. Nazeem har ett stort internationellt nätverk med människor över hela världen.

Torsten Palm (född 1945)

Torsten är universitetsadjukt vid institutionen för informatik och media på Uppsala universitet. Han har en magisterexamen i datavetenskap och undervisar bland annat  om databaser och multimedia.

Torsten har en gediget intresse och stor kunskap inom information- och kommunikationsteknik och har även verkat internationellt inom dessa områden. Torsten är med sin kunskap en god resurs för DWM.

Anette Dybdahl (född 1970)

Anette har arbetat med försäljning i stort sett hela sitt yrkesverksamma liv. Hon är en otrolig inspirationskälla till andra och får dem att prestera utöver det normala. Anette har varit försäljningschef och VD för bolag med stora försäljningsorganisationer.

I Anettes brinnande intresse för att generera försäljning ser DWM stora möjligheter i att använda Anettes kunskaper vid försäljning genom samarbetspartners.