Förvaltning

DWM äger och förvaltar bland annat en fastighet. I augusti 2007 förvärvade DWM fastigheten Flygskytten 4 i Västerås, där vi på DWM bedriver vår verksamhet.

Fastigheten är belägen i ett attraktivt företagsområde med goda framtidsutsikter. Närhet till E18 och Västerås flygplats, vilket vi ser som en optimal placeringen med tanke på den verksamhet DWM bedriver.

Kontorsfastigheten är i tre plan med kontorsutrymmen (855 kvm), källare (179 kvm) med tillhörande garage/lager (105 kvm) och tomt. Fastigheten är handikappanpassad och transport med hiss finns till samtliga våningsplan.

Stora delar av fastigheten nyttjas av externa hyresgäster. Detta gör fastigheten självfinansierad, vilket gör att Bolaget inte belastas med stora kostnader.

Vindsvåningen är en stor öppen yta med högt i tak och stora fönsterpartier. Lokalen rymmer ett kök med tillhörande matplats, ett förråd och två wc samt en stor öppen kontorslokal som passar utmärkt för workshops, utbildningar, sammanträden, presentationer mm. Vindsvåningen är även utrustad med airkondition.

Våningen under består av mindre kontor, två pentryn, matplats, ett förråd, två wc och ett konferensrum. På denna våning arbetar vi med försäljning, utveckling, administration mm.

Första våningen består av två större separata kontorslokaler som nyttjas av externa hyresgäster.

Fastigheten renoverades 1991 för drygt 7 miljoner av de tidigare ägarna OM-gruppen. Om-gruppen sålde fastigheten till Ljungberg gruppen som genomförde en mindre renovering 2002. Köpeskillingen för fastigheten när DWM köpte den var 4,6 miljoner kronor och värderades år 2007 till 6,7 miljoner kronor.

Fastigheten finns belägen intill en exklusiv spa- gym- och konferensanläggning samt Hässlö Värdshus, dit celebra gäster ofta hittar. Intill fastigheten finns en park med golf och fritidsaktiviteter med en 9-håls golfbana med "pay and play" princip. I området finns även naturreservatet Björnön med aktiviteter som spår, leder, skidbacke, badplatser och utsiktsplatser samt konferensanläggningen Björnögården med tillhörande restaurangen.